torstai 19. helmikuuta 2015

Kissat ystävän(päivän)äNyt olikin aika luoda kutsu vuosittaiseen ystävänpäivätapahtumaan. Kutsun pääset lukemaan tästä. Vaikka tapahtuman järjestäjä on monelle ehkä vielä toistaiseksi tuntematon K.I.S.S.A. ry (Kissojen Ilo Syvällä Sydämissä Ainiaan), tapahtuma on kuitenkin jo muuttunut yhdistykselle traditioksi. 

Kissa on ihmisen paras ystävä, joten mikä sen parempi ajankohta voisikaan olla, kuin ystävänpäivä. Tapahtuma on hienostunut päivätilaisuus, jossa on lisäksi mm. brunssitarjoilu, sekä tietenkin tärkeimmille vieraille hellittelyä -CatSPA. Yhdistyksen kutsuvieraiden osallistuessa hyväntekeväisyystilaisuuteen, saavat kisulit viettää aikaansa hellittävänä ja kaunistettavana. CatSPA ja tarjoilut ovat keino, jolla yhdistys kerää varoja toimintaansa.

Totesimme, ettei kutsu voi olla liian pinkki ja hattarainen. Sen olisi viestittävä hillittyä eleganssia jo ensisilmäyksellä ja tietenkin tuotava sekä yhdistyksen, että tilaisuuden painopiste (kissat) esiin. Tilaisuudessa on tänä vuonna mukana myös terveellisiä luomukissanruokia tuottava ItuMiuku Oy. Koska luonto -meidän jokaisen olevaisen alkuperäinen reviiri- on jokaisen kissanystävän sydäntä lähellä, oli sopivaa ottaa myös kutsuun mukaan maanläheistä kuviointia.

Tekstistä itsestään emme halunneet liian juhlavaa. Tilaisuus on hienostunut, mutta toisaalta emme halua karkoittaa ketään jäämään pois liiallisten muodollisuuksien pelossa. Kutsuvieraslistalla on kuitenkin paljon arvovaltaisia henkilöitä, joille satelee jatkuvalla syötöllä kutsuja jokaisiin kissanristiäsiin, -nimiäisiin, -häihin ja -hautajaisiin, joten meidän kutsumme on oltava luettavissa yhdellä silmäyksellä. Vähemmän on enemmän, tai ainakin jää mieleen paremmin;) Tämän vuoksi myös menu- ja cocktail-listat ovat nähtävillä erikseen tilaisuuden omilla nettisivuilla www.catspaandcocktails.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti