torstai 12. maaliskuuta 2015

Paikanna kissasi!

Tällä viikolla "perustimme" yrityksen, joka myy kissanpantoja. Pannan avulla voit seurata, missä kissasi liikkuu, ja saat tiedot suoraan älypuhelimeesi! Pannan voi myös kytkeä piipittämään tarvittaessa, joten löydät kissasi mistä ja milloin vain. Kätevää, eikö?Yrityksemme markkinoi tuotetta pääasiassa internetin ihmeellisessä maailmassa. Markkinointistrategioita keksimme monia, seuraavaksi siis hieman lisää niistä!

Tuotteemme mahdollisia ostajia ovat kissanomistajat tai kissan hankintaa harkitsevat. Saadaksemme heidät kiinnostuneeksi tuotteestamme, käytämme mainonnassamme mm. sosiaalista mediaa, GoPro-kameraa, pelejä, yrityksen sivuja, kilpailuja, bannereita ja suosituimpia kissabloggareita pantamme koekäyttäjinä.

Sosiaalisessa mediassa mainostamme mm. Facebookissa ja Instagramissa.
Instagramiin voi lähettää kuvia ja videoita oudoista paikoista, mistä kissansa on löytänyt hashtagilla #findyourcat. Samannimisessä Find Your Cat -pelissä voi etsiä ”omaa” kissaansa erilaisista paikoista johtolankojen avulla aikarajaa vastaan.Alennuskuponkeja on mahdollista saada erilaisten kilpailujen kautta (”lähetä kuva kissastasi ja äänestä, eniten ääniä saanut voittaa!”). Lisäksi lähettämällä GoPro-kameralla kuvatun videon, jossa kissa kulkee mitä erikoisimmissa paikoissa, voi voittaa alennuskupongin.Yrityksen nettisivuilla voi suunnitella ja tilata kissalleen persoonallisen pannan . Suosituimmille kissabloggareille lähetetään ilmaispannat vastineeksi siitä, että he mainostavat pantaa blogissaan. Lisäksi bloggaajat mainitsevat blogissaan koodin, jolla blogia lukeva saa alennuksen pannasta.Pantaa mainostavia bannereita löytyy mm. Facebookista ja eläintarvikenettikaupoista.Kiitos mielenkiinnostanne yritystämme kohtaan!

 

Meow, ensi viikkoon!

- L.P.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti